Onze producten

Dierenbos

In het bos zijn de dieren samengekomen. Vandaag nemen ze afscheid van Vosje die voor altijd ligt te slapen. De wolken huilen zachte tranen. De vogels zingen hun mooiste afscheidslied. Slaap zacht, lief Vosje. Ooit zien we elkaar terug.

Eenhoornmagie

Als een eenhoorn sterft, komt de hele familie samen om afscheid te nemen. Ze weten dat het niet voor altijd is, want op een dag zien ze elkaar weer in het magische feeƫnbos. Daar is alles mogelijk. Zelfs de vogeltjes toveren er liefde.

Giraf

Wist je dat giraffen met hun nek helemaal tot in de hemel reiken? Zo knuffelen ze de kleine giraffen die zijn heengegaan. Zij leven op de wolken en huppelen van ster tot ster. Regelmatig zwaaien ze met hun staart naar de giraffen op aarde.

Cars

Echte kampioenen houden van flitsende racewagens met felle kleuren. Ze zijn sneller dan het licht en vliegen iedereen voorbij. Tijdens hun laatste race staan ze in vuur en vlam voor iedereen die van hen houdt.

Schrijf je eigen verhaal

Schrijf je liever zelf het verhaal van jouw kind? Ook dat is mogelijk. Van alle producten voorzien we een blanco versie waar je zelf creatief mee aan de slag kan.

Onze producten
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x